Mit jelent egy Maszti Neked

áll a farka mint a cövek
Egy csodás nyári nap története
2016-10-06
Show all

Mit jelent egy Maszti Neked

Maszti Neked

Maszti Neked

Loading...

Mit jelent egy Maszti Neked

A CFNM hazai megítélése néhány évvel ezelőtt még elég homályos és sötét volt. Sokan perverz dolognak tartják a mai napig, és a folyamatosan felmerülő kérdésre sem kaptunk még kielégítő választ, miszerint ha jelen van egy pasi, aki láthatóan tettre kész, akkor mi értelme van annak hogy csak simán kiveri a faszát, ahelyett hogy megdugná a csajokat.

Ennek oka eléggé világos, a lányok nem szexelni akarnak, nem dugni, csak a vizuális élményre vágynak, és ez nekik sokszor elég is. Nem utolsó sorban ezt az élményt egy idegentől is megkaphatják, számtalan szituációban.

A párban élőknél ha van rendszeres szex, akkor nem látják értelmét a masztizásnak, vagy legalábbis nem adják annak jelét, hogy igényelnék, hisz ha így lenne, akkor azt értelmezhetnénk úgy is, hogy a szex számukra nem kielégítő és többre vágynak, ami a párjuk szempontjából egy kicsit lehangoló lehet. De ez nem feltétlen van így.

Sok esetben a párban élőknél előfordul, hogy begerjed, aminek az oka lehet bármi, és nincs otthon a kedvese, hogy nyélbe üsse a dolgot, vagy épp otthon van, de nincs rá alkalom. ilyenkor a bevett szokás, hogy elvonul egy csendes helyre, és könnyít magán. Ám mindezt titokban, hogy a kedvese nehogy zokon vegye, hogy kihagyta a jóból. Nos ezért van az, hogy a kapcsolatban élők nem vallják be hogy maszturbálnak.

Személyes hozzáfűzni valóm e témához, hogy nálunk is pont így van, ha jön a vágy, akkor nem tartjuk vissza, ha van rá lehetőség, akkor masztizunk, akár egymástól távol is. A legjobb, hogy ezt meg is szoktuk egymással osztani, elmondjuk hogy milyen volt, hogyan, stb, és ez a másikat annyira felizgatja, hogy ő is azonnal megteszi, ha van rá lehetőség.

Aki perverznek tartja, és még nem próbálta, az nem is tudja hogy mennyire jó lehet egy közös masztizás. Csak ülünk fekszünk egymással szemben, és mindketten magunkat simogatjuk, pont úgy ahogy a másik szereti, és csak nézzük egymást. Az élvezet pont akkora lehet vagy akár még nagyobb is mint szex közben, de így teljesen másként éljük meg, és persze már is, de nagyon jó.

közös masztizás

mennyire jó lehet egy közös masztizás

A másik hasonló szituáció az, amikor azt hiszed hogy egyedül vagy, és egyedül kezdesz masztizni, csak hogy jön a kedvesed, és jól lebuksz. A hagyományos értelmezésben ez egy olyan szitu, ami veszekedésre adhat okot, ám a felvilágosult emberek ilyenkor kiélvezik a látványt. Van hogy csak csendes szemlélőként, de van hogy ők is beszállnak a maszti-partyba, de van amikor egy hatalmas kefélés lesz a vége.

A vizuális élmény mindenki számára izgató, de van ezzel egy kis gond. A férfiakban kialakult az a szokás, hogy kiverik a farkukat a nőknek, függetlenül attól hogy az akarja-e vagy sem.Ez valamiért lázba hozza őket, és mindent elkövetnek,hogy ez meg is valósuljon. A nők reakciója erre általában a visszautasítás, ritkább esetben vevők az ilyen élményre.

A megfigyelések szerint, a nők is szeretik és élvezik a faszkiverést nézni, pont annyira izgatja őket is a látvány, de csak akkor ha azt ők akarják, és nem akkor amikor épp valaki az orruk alá tolja. Ha egy olyan szituáció van, amikor egy pasi maszturbál, és egy nő arra jár, meglátja, akkor mérlegeli a dolgot, hogy vajon lebukott-e azzal hogy észrevette, látja -e bárki hogy ő mit néz, és ha mindent rendben lévőnek talál, akkor élvezi a látványt, és bizony végignézi, ahogy a pasi kiveri a farkát. Ha tudja hogy lebukott, akkor sokszor úgy tesz, mintha nem tetszene neki a dolog, és inkább a felháborodását fejezi ki.
Persze van olyan nő is aki nem mérlegeli a körülményeket és végignézi ha úgy tartja kedve, és van az ellenkező is, aki nem mérlegel, hanem továbbáll, nehogy még csak gondoljon is valaki arra hogy ő a masztizást nézi.

Hogy tetszik a maszti neked?

Hogy tetszik a maszti neked?

Menjünk egy kicsit tovább. Vannak olyan nők is, akik kifejezetten élvezik ezt a fajta műsort, imádják végignézni ahogy a férfi kielégíti magát, de a legjobban azt imádják, ha a friss geci szerteszét repül, és ez teszi fel a pontot a műsorra. Ezzel szemben a kapcsolatban élő férfiak rendszeresen maszturbálnak, ám sokan nem merik ezt megtenni nő jelenlétében, és egy részük konkrétan le is tagadja a dolgot. Ezért sok nő él olyan kapcsolatban, amiben ezt a fajta élményt nincs szerencséje élvezni. Ilyenkor ők pornót néznek, majd ők is masztiznak egyet, és persze ők is titokban.

Nos meg is érkeztünk a téma lényegéhez, hogyan lehetséges az, hogy azok a nők, akik a maszturbáló pasik látványát élvezik, megkapják amire vágynak? A civilizált országokban már működik ez a fajta élvezet. Lehet ismerkedni számtalan helyen, és a pasik rendszeresen felis ajánlják ezt a fajta szolgáltatást, az arra nyitott nőknek, a többi már megegyezés szerint történik.

A nő részéről nem jelent megcsalást a párja részéről, és jellegében a férfinak sem, hisz nincs testi kontaktus, legfeljebb csak minimális, ezért még biztonságosnak is mondható. Minkét fél megkapja amit akar, a pasi kiverheti a faszát egy nőnek, a nő pedig élvezi annak a látványát. Lényegében ennyi, nem kell túlpörgetni a dolgot, akinek ez tetszik, vagy vágyik rá, az meg is szerezheti.

Ezzel az oldallal az lenne cél, megtudjuk, hogy van-e a magyarok körében erre igény, elsősorban vannak-e olyan nők, akik nyitottak erre a műfajra, s ha pozitív visszajelzéseket kapunk, akkor szeretnénk egy olyan katalógust létrehozni, ahol a férfiakat csak ki kell választani, és időpont egyeztetéssel meghívhatod őket egy alkalmi rendezvényre, de csak akkor ha kell a Maszti Neked.

Kidolgozunk egy módszert arra, hogy a férfiakat úgy válogassuk össze, hogy az ne jelentsen kockázatot egy egyedül élő nőnek, ha az meghívja az otthonába.

Hölgyeim! Ez a kezdeményezés nektek szól, hogy megkapjátok amit szeretnétek, jól érezzétek magatokat és élvezzétek. Legyenek szép élményeitek, amire később jó lesz visszagondolni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.