CFNM

MASZTI NEKED

CFNM Clothed Female Naked Male, vagyis Ruhás Nők Meztelen Férfiak


Mi is az a CFNM?


A CFNM egy rövidítés, a jelentése Clothed Female Naked Male, vagyis Ruhás Nők Meztelen Férfiak. Szexuális játék, aktus, több szereplős privát és bulis szexuális élmény. A nők minden esetben ruhában használják a mezítelen férfiakat. A Használják kifejezés nem erőltetett, ezt szó szerint kell érteni, hisz ez esetben nem párkapcsolat és az azt kifejező szex a főszereplő, hanem a nők titkos vágyainak a kielégítése a cél.

A nők általában csak nézik a meztelen férfiakat, aminek általában része, hogy a férfi a saját kezével kielégíti magát. Esetenként ebbe a nők is besegítenek, kézzel vagy akár szájjal is. A dolog lényege abban nyilvánul meg, hogy a nők vágyainak kielégítésére koncentrálnak, ilyenkor a férfi akarata semmis, nem tehet mást, csak amit a nő kér, parancsol, de azt viszont meg kell tennie.

Esetenként az úrnő és szolga szerepet veszik magukra, ilyenkor a férfi teljes mértékben kiszolgálja a nőt, annak minden kívánságával együtt. Lehetnek olyan kérések, hogy főzz ebédet, vagy takaríts ki, vagy valami ennél is izgalmasabb, de ha bevállalod, akkor meg is kell tenned. A szerepek minden esetben az alárendeltsgére a szolgaságra utalnak, olykor lehet megalázó.

Ez a fajta szórakozás a fiatalabb korosztályra jellemző, de a középkorú nők is igénylik az efajta szórakozást, sőt időnként az idősebbek is élnek e lehetőséggel. Ennek oka lehet maga a vágy, hogy végignézzék ahogy a férfi maszturbál és ejakulál, de a háttérben lehetnek más családi okok, betegség, vagy csak mert már nem fiatal, mást nem tudna megkapni, vagy megtenni.


Kell ez nekünk?


A nőkben a vágy, hogy végignézzék a férfi maszturbálását, talán nagyon ősi eredetű lehet. Más országokban nagy hagyománya van, e tevékenység köré klubbok, és egyéb rendezvények kapcsolhatók, de nagyon sok magán kezdeményezés is létezik, ahol baráti körben, játsszák ezt a játékot.

Magyarországon a kifejezés szinte alig ismert, maga a tevékenység pedig csak érintőleges információkat hordoz magában. A világ másik felén a népszerűsége töretlen, ám a magyar közvéleményben még csak nyomokban felfedezhető. Kérdés, hogy azért nem terjedt el, mert egyszerűen nincs róla információ, vagy mert nincs rá igény?

Egyvalami már előre jelezhető, a szexuális felizgulás, és kielégülés ilyen formája hogy lehet így mondani, akkor biztonságos, hisz nincs testi kapcsolat.

A másik érdekes dolog, hogy ezt a játékot akár idegennel is lehet játszani, nem kell udvarolni, nem kell bevezető köröket futni, ha van erre igény, és van aki bevállalja hogy a nők kedvében jár, akkor már csak a kereslet-kínálat kérdésben kell megoldásra lelni.

Ha az esemény batráti társaságon belül, vagy legalábbis ismerősökkel közösen zajlik, akkor a bizalom egy magasabb fokozata érvényesül, és így az elérhető kielégülés is nagyobb örömet okoz.

Szeretnénk egy kicsit mélyebben belenyúlni a dologba, és több információt gyűjteni, hogy vajon mi a véleménye erről a magyar embereknek.